top of page

De Rietschans

Restaurant De Rietschans, gelegen aan de Meerweg Haren bestaat al sinds 1922. Dit restaurant met rijke geschiedenis is een populaire bestemming voor lunch en diner. De Rietschans heeft een uitgebreid menu dat zowel klassieke als moderne gerechten bevat en heeft een prachtig uitzicht over het Paterswoldsemeer.

Kassasysteem

techniek

Restaurant De Rietschans is een veelzijdige locatie met meerdere zalen en verdiepingen. We hebben ze voorzien van een geavanceerd kassasysteem waarbij alle afdelingen perfect op elkaar aansluiten.

In de centrale keuken zorgen meerdere keukenschermen voor uitstekend overzicht over de bereiding en uitgifte van gerechten. Zowel op de beneden- als bovenverdieping zijn barschermen geïnstalleerd die helpen bij het efficiënt beheren van drankbestellingen. Handhelds worden ingezet om bestellingen snel en direct aan tafel op te kunnen nemen. Aanvullend zijn er meerdere stations beschikbaar voor het invoeren van bestellingen en het afhandelen van betalingen. Bij de entree is eveneens een kassa geplaatst voor gebruik door het ontvangstpersoneel. Een uitgebreide backoffice biedt diepgaand inzicht in financiële data en operationele prestaties.

bottom of page