top of page

Geja Roden

Bij kledingwinkel Géja in Roden vind je een fantastisch assortiment dameskleding. Bovendien ontvang je persoonlijk advies. Met het uitgebreide aanbod aan prachtige merken ben je gegarandeerd van een stijlvolle outfit.

Kassasysteem

techniek

Bij kledingwinkel Géja wordt gebruikgemaakt van het miniPOS kassasysteem. Dit afrekensysteem is speciaal ontworpen voor eenvoudige installatie op elke Android tablet en/of terminal. Met een simpele installatieprocedure transformeer je het apparaat binnen 5 minuten in een volwaardige kassa. Het systeem is niet alleen gebruiksvriendelijk, maar ook kostenefficiënt.

Het systeem ondersteunt het makkelijk invoeren van artikelen en het instellen van omzetgroepen, wat helpt bij een beter inzicht in je verkopen. Diverse betaalmethoden zijn geïntegreerd (contant, pin en op rekening), zodat elke klant gemakkelijk kan betalen. De kopie bon-functie, de mogelijkheid om bonnen te annuleren en te personaliseren met je eigen logo, bieden extra gemak en professionaliteit.

Alle belangrijke data, waaronder omzetgegevens en transactieoverzichten, worden veilig gesynchroniseerd en geback-upt in de cloud. Daarbij kan het beheer en de configuratie volledig vanuit de cloud worden uitgevoerd, wat zorgt voor maximale controle en efficiëntie.

bottom of page