top of page

Onze werkwijze

Al onze kassasystemen zijn maatwerk en dus op uw specifieke behoefte en situatie toegesneden. Wij installeren alleen de functies die voor u van belang zijn, en niet meer dan dat. Heeft u toch meer functies nodig, dan kunnen die altijd worden bijgeplaatst. Door de efficiënte inrichting is de kassanavigatie prettig in gebruik en is het werken met uw nieuwe kassasysteem ... simpel! Uw personeel kan binnen 5 minuten met het systeem aan de slag. 

STAP 1

Keuze kassasysteem

Wij hebben kassasystemen voor de grootste tot de kleinste zaken. Om een kassasysteem op maat te leveren is het is belangrijk dat we goed weten wat uw situatie is. Die brengen we in een gesprek met u nauwkeurig in kaart om tot een passend advies te komen.

 

Gaat de bediening in uw horecabedrijf bijvoorbeeld met handhelds werken? Waarvoor leent uw keuken zich het beste: een keukenprinter of een keukenscherm? Wat zijn de looproutes van het personeel? Wat past beter bij uw retailbedrijf: een traditionele kassa of een kassasysteem met touchscreen? Werkt u ook met spaarkaarten?

 

Vanuit deze inventarisatie bekijken we welke mogelijkheden er zijn om uw situatie optimaal in te vullen. We kijken ook naar netwerken, aantal aansluitpunten voor pin, kassa en overige apparatuur. U krijgt van ons een all-inprijs. Zo weet u – nu en de komende jaren – precies waar u aan toe bent.

1: Hardware keuze
2: Systeem inrichting
STAP 2

Inrichten van het systeem

Als bepaald is welk kassa systeem u gaat gebruiken, richten wij dit voor u in. Alle ruimtes worden ingevoerd en alle producten krijgen een plaats in de kassa aan de hand van uw menukaart of assortimentslijst.

 

Op basis van onze ruime ervaring richten wij het systeem efficiënt voor u in. Wij zorgen er ook voor dat uw bedrijfslogo op de bon en op het scherm komt. Het enige wat u hoeft te doen is het aanleveren van de juiste informatie. 

 

Wij verzorgen de complete programmering voor u. U hoeft alleen de juiste informatie aan te leveren.

3: Installatie
installatie.jpg
STAP 3

Installatie

Het programmeren en inrichten gebeurt bij ons op de zaak. U kunt eventueel tussentijds langskomen in de showroom voor de laatste checks. Als de nieuwe kassa-apparatuur gebruiksklaar is, gaan we deze bij u installeren.

 

De installatie plannen we op een voor u gunstig moment, zodat u rustig kunt wennen aan het kassasysteem. Doen zich eventueel praktijkfoutjes voor, dan kunnen wij die meteen aanpassen.

4: Rapportage & service
Maak een afspraak
STAP 4

Rapportage en nazorg

Voor ons is nazorg net zo belangrijk als alle voorgaande stappen. Als u vragen heeft, kunt u altijd bij ons terecht. We helpen u graag met het interpreteren van de cijfers; wij hebben hier veel ervaring mee. De omzet kunt u natuurlijk gewoon aflezen, maar wat zeggen die cijfers nu precies? Dat is het vraagstuk voor elke ondernemer.

 

 Als u kunt uitrekenen wat het gemiddeld oplevert als een gast binnen komt en aan een tafel gaat zitten, bent u al aardig op weg. Door simpele aanpassingen in bijvoorbeeld uw assortiment, kunt u dit gemiddelde beïnvloeden en uw bedrijf de juiste richting op sturen. Wij helpen u graag!  

rekavo-01.jpg
bottom of page