top of page

Horeca kassasystemen

Met 50 jaar ervaring bieden wij u meer dan een kassa. Wij helpen u bij de keuze van aanschaf, programmering, installatie tot analyse van de cijfers.

U1560-1%20copy%203-100_edited.png

Stabiele kassasystemen, een maatwerkoplossing

In de horeca is een snel en stabiel kassasysteem belangrijk. Het kassasysteem is de verbindende factor tussen de bedieningsmedewerkers, de bar en de keuken. Ook is het systeem onmisbaar voor u als eigenaar of manager om inzicht te krijgen in uw cijfers.

 

50 jaar ervaring in de horeca

Rekavo heeft 50 jaar ervaring in kassasystemen. U kunt op ons rekenen voor een gedegen advies bij de aanschaf van een bij u passend kassasysteem. Wij helpen u bij de keuze van de hardware, implementatie en installatie van het systeem, maar bieden ook service en support na uw aankoop.

womens-hand-uses-a-mobile-phone-applicat

Selfservice of bediening aan tafel?

Er is veel veranderd de laatste tijd; voor zowel selfservice als persoonlijke bediening aan tafel valt nu veel te zeggen. Weinig contactmomenten of juist veel? Bij elke horecazaak is dit anders; dit hangt vaak samen met het aantal tafels. Heeft u minder dan 20 tafels, dan ligt persoonlijke bediening voor de hand. Met meer tafels is een combinatie van zelfbediening (QR-codes op tafel) en bediening aan tafel een goede optie. Dit werkt omzetverhogend en is tegenwoordig heel gebruikelijk.

Unitouch kassa's

Unitouch staat voor snelheid, eenvoud en stabiliteit. Gebruikersgemak en betrouwbaarheid staan voorop bij deze kassasystemen. De unieke combinatie van hardware en software geselecteerd en ontwikkeld door Unitouch zorgt dat u het beste krijgt van deze twee werelden.

U1012-3-100.jpg

Unitouch U1012 

 • 10 inch display

 • Spatwaterdicht

 • Ingebouwde printer en klantendisplay

U1515-1 copy 3-100.jpg

Unitouch U1515 

 • 15 inch display

 • Spatwaterdicht

 • Robuuste bouw

U1560-1%20copy%203-100_edited.png

Unitouch U1560

 • 15 inch display

 • Waterdicht scherm

 • Robuuste bouw en modern design

Haal meer uit je afrekensysteem met:

womens-hand-uses-a-mobile-phone-applicat

QR-bestellen/Online bestellen

Bestellen via een QR-code is inmiddels algemeen geaccepteerd. Het is gebleken dat (minder) bedienend personeel in combinatie met QR-bestellen resulteert in een hogere omzet en minder kosten. Gasten bestellen sneller maar ook vaker onverwachte artikelen.

 

Het aanbieden van een assortiment in een app heeft vaak een positieve invloed op het bestelgedrag. Gasten zijn makkelijker te sturen naar complete producten. Het presenteren van een cappuccino met een overheerlijk appeltaartje met slagroom is daar een simpel voorbeeld van.

 

Met dezelfde capaciteit een hogere omzet

Online bestellen, afhalen en/of bezorgen is voor cafetaria’s natuurlijk logischer dan voor restaurants. Hoe dan ook: met een degelijke website en een beperkt online afhaalassortiment van alleen uw specialiteiten, kunt u toch al snel een aanzienlijke omzetverhoging met dezelfde capaciteit halen. Als gasten van heinde en ver komen voor uw spareribs, waarom zou u dit gerecht dan niet beschikbaar stellen voor afhaal?

 

Met onze oplossing voor het algemeen online bestellen, zowel QR aan tafel als afhaal en bezorgen, kunt u met dezelfde capaciteit meer uit uw bedrijf halen!

3gezusters-40.jpg

Handhelds brengen rust in de tent

Het is al snel rendabel om handhelds in te zetten in uw horecabedrijf. Natuurlijk zijn er omslagpunten zoals drukte en afstanden, maar als uw zaak nagenoeg vol zit, zult u zien dat de rust bewaard blijft als uw crew werkt met handhelds. 

 

Efficiënt werken met handhelds

Door om te schakelen van opnemen en brengen door dezelfde persoon naar een barman, runner en ‘gastheer/gastvrouw’met handheld. Die laatste zorgt voor het tempo en blijft maximaal 3 tot 5 bonnen voorlopen op de runner en komt niet meer van de werkvloer af.  

 

Het is cruciaal voor maximaal voordeel, dat u de handhelds op de juiste manier inzet. Wij begeleiden u hierin, zodat de investering zichzelf terugverdient. 

 

De voordelen van handhelds op een rijtje:

 • rust in het bedieningsproces;

 • meer tijd en mogelijkheden bij drukte;

 • minder personeel nodig.

3gezusters-26.jpg

Keuken-/barmanagment

Vervang uw traditionele bonprinter door een keuken-bardisplay en u zult zien dat de keuken-/barbrigade sneller, nauwkeuriger en minder stressvol werkt. Ook geeft een keuken-bardisplay u meer overzicht, flexibiliteit en informatie dan een traditionele bon.

Prinsenhof-17.jpg

Bonprinters

Een bonprinter blijft een essentieel onderdeel bij kassasystemen. Rekeningen, barbonnen of wegbrengbonnen zijn voorlopig nog niet weg te denken.

kassarollen.jpg

Printerrollen en kassarollen

Bij ons partnerbedrijf op kassarollen.nl vindt u thermorollen en bonrollen voor alle bonprinters, kassa’s en pinautomaten die er op de markt verkrijgbaar zijn. Kassarollen.nl is dé betrouwbare en snelle leverancier voor bisphenol safe en FSC-gekeurde bonrollen. 

 

Alle producten op deze website zijn altijd ruim op voorraad, dus: vóór 16:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis!

 

Kijk op kassarollen.nl 

heytom.jpg

HeyTom

Steeds meer ondernemers kiezen voor online bestelmogelijkheden. Via HeyTom kunnen uw klanten online eten bestellen voor thuisbezorging. Rekavo zorgt voor een naadloze integratie met uw Unitouch-kassa. Bestellingen komen rechtstreeks uit de bonprinters of op de keukenschermen. U kunt alle artikelen beheren vanuit 1 backoffice.

20220402-20-2.png

Unitouch contactloos betalen.

Uw handheld inzetten als PIN automaat? Dat kan door uw Unitouch handhelds te combineren met VivaWallet. Uw medewerkers nemen bestellingen op én laten klanten betalen met één apparaat.

Unitouch contactloos betalen

Screenshot 2020-03-10 at 15.59.19.png

Te gebruiken in iedere branche

B Restaurant wit.png

Restaurant

B Bar wit.png

Café

B hotel wit.png

Hotel

B cafetaria wit.png

Cafetaria

B welness wit.png

Wellness

B kantine wit.png

Bedrijfskantine

B recreatie wit.png

Recreatie

Referenties

We koppelen o.a. met:

bottom of page