top of page

De Sigaar

In het gezellige Groningen, op een supermooie plek aan de gracht, vind je De Sigaar. Het is een heel bijzonder café met een nostalgisch tintje. Het lijkt een chique café, maar dan met een knusse sfeer waar je heerlijk kunt eten en drinken. Het interieur is prachtig en je voelt je meteen thuis.

Kassasysteem

techniek

Bij De Sigaar gebruiken ze het het Unitouch kassasysteem. Een efficiënt en betrouwbaar kassasysteem dat er voor zorgt dat verschillende afdelingen binnen het bedrijf goed kunnen samenwerken en de beste gastvrijheid voor de klant mogelijk maakt.

Bij de Sigaar gebruiken ze twee Unitouch horecakassa's, de hoofdkassa model U1515 en de all-in one kassa U1010. Daarnaast gebruiken ze drie geavanceerde handhelds. Deze handhelds bieden mogelijkheid om niet alleen bestellingen op te nemen en te verwerken, maar ook pintransacties te accepteren via Viva Wallet.

De Sigaar werkt ook met twee keukenschermen van Unitouch in de keuken voor het soepel verwerken van alle bestellingen. Met keukenschermen krijg je een duidelijk overzicht van alle openstaande bestellingen, waardoor je de efficiëntie van de service naar een hoger niveau tilt. Bovendien kan de Sigaar gemakkelijk de wachttijd per tafel in real-time te zien.

Om goed de cijfers te kunnen evalueren maakt De Sigaar gebruik van de Unitouch online backoffice. Deze backoffice biedt horecaondernemers volledige controle en toegang geeft tot hun kassabeheer. Dit platform stelt hen in staat om op elk moment van de dag de omzet te bekijken en beheren, waardoor zij direct kunnen inspelen op de behoeften van hun zaak en klanten. 

bottom of page