top of page

Wereldburgers

Pure en eerlijke ingrediënten. Dáár staat Hamburgerrestaurant Wereldburgers om bekend. Open sinds 2013 en in 2022 verhuisd naar een groter pand vlak bij de vismarkt.

Kassasysteem

techniek

Bij Wereldburgers gebruiken ze het het Unitouch kassasysteem. Een efficiënt en betrouwbaar kassasysteem dat niet alleen de verkoop stroomlijnt, maar ook een onberispelijke klantenservice helpt faciliteren.

De Unitouch horecakassa model U1515, die Wereldburgers gebruikt, heeft een 15 inch scherm met zeer goede beeldkwaliteit. Het scherm geeft een duidelijke plattegrond weer, waar alle tafels op staan. 

Het systeem wordt gecomplimenteerd met twee geavanceerde handhelds. Deze handhelds geven de mogelijkheid om niet alleen bestellingen op te nemen en te verwerken, maar ook pintransacties te accepteren via Viva Wallet. Zo kunnen medewerkers zich moeiteloos tussen tafels en klanten bewegen, waardoor de klantenservice soepel en persoonlijk verloopt.

Om het systeem compleet te maken gebruiken ze een barprinter en een keukenprinter, waardoor bestellingen snel en foutloos van de bediening naar de bar en keuken worden gecommuniceerd. Dit zorgt voor een vlekkeloze operatie en een naadloze ervaring voor zowel personeel als klanten. 

"Ik ben al ruim 10 jaar een tevreden klant van Rekavo. Ze zijn een lokaal en professioneel bedrijf met persoonlijke aandacht. Ze bieden service op maat en zijn bereikbaar op momenten dat je hun nodig bent. Dat is natuurlijk erg belangrijk als horecabedrijf. Ik ben blij dat ik 10 jaar geleden bij hen binnen ben gelopen." aldus Jakob, eigenaar Wereldburgers.

Om goed de cijfers te kunnen evalueren biedt Unitouch een online backoffice die horecaondernemers volledige controle en toegang geeft tot hun kassabeheer. Dit platform stelt hen in staat om op elk moment van de dag de omzet te bekijken en beheren, waardoor zij direct kunnen inspelen op de behoeften van hun zaak en klanten. 

bottom of page