top of page

World of Barista

Bij World of Barista hebben ze een grote liefde voor koffie! Ze zijn echt expert op dit gebied. Ze geloven in een community te bouwen omtrent koffie en hun kennis en passie te delen. Aan de Grote Markt in Groningen hebben ze een Espressobar en pal naast de pittoreske Akerk is een moderne concept store gevestigd waar koffiezetapparaten te koop zijn.

Kassasysteem

techniek

Bij World of Barista Store gebruiken ze de POS-software VJA. In de dynamische wereld van de detailhandel is een effectief kassasysteem van cruciaal belang voor een soepele bedrijfsvoering. Het VJA Retail Kassasysteem biedt een breed scala aan functies die retailers in staat stellen om efficiënt en effectief te werken. Hieronder enkele kenmerken van dit systeem:


Flexibele in te richten software met veel functies:
Het VJA Retail Kassasysteem biedt een flexibele indeling van alle kassafuncties, met grote en duidelijke knoppen. Met de VJA-software kun je het assortiment in categorieën opdelen zodat producten makkelijk te vinden zijn door de medewerkers. De aanpassingen kunnen ze op locatie invoeren op de kassa zelf of vanaf afstand via de cloud.

Eenvoudige bediening op de werkvloer via touchscreen:
Het VJA-systeem maakt gebruik van een intuïtief touchscreen waarmee medewerkers gemakkelijk door de verschillende functies kunnen navigeren. Met slechts een paar tikken kunnen medewerkers artikelen aanslaan, betalingen verwerken en bonnen afdrukken. Dankzij de gebruiksvriendelijke interface is uitgebreide training niet nodig, waardoor nieuwe medewerkers snel kunnen worden ingewerkt en de operationele efficiëntie wordt verhoogd.

Gebruik van QuickScan om snel en simpel nieuwe artikelen met barcodes toe te voegen aan het systeem:
Om het proces van het toevoegen van nieuwe artikelen aan het kassasysteem te vereenvoudigen, maakt het VJA Retail Kassasysteem gebruik van QuickScan. Door eenvoudigweg de barcode van een nieuw artikel te scannen, wordt het automatisch toegevoegd aan het systeem. Het enige dat het systeem vraagt is: "Wat is de prijs?" en "Aan welke financiële groep moet dit artikel gekoppeld worden?". Dit bespaart tijd en minimaliseert fouten die kunnen optreden bij handmatige invoer van barcodes. Hierdoor kan World of Barista snel nieuwe voorraad aanmaken en hun inventaris moeiteloos beheren.

Omzetrapportage van elke gewenste periode:
Het VJA Retail Kassasysteem biedt uitgebreide omzetrapportagefuncties die World of Barista in staat stelt om inzicht te krijgen in de prestaties van het bedrijf gedurende elke gewenste periode. Of het nu gaat om dagelijkse, wekelijkse, maandelijkse, jaarlijkse of aangepaste periodes, het systeem genereert gedetailleerde rapporten die informatie verschaffen over verkoopcijfers, winstmarges en andere relevante statistieken. Deze waardevolle inzichten stellen winkeliers in staat om geïnformeerde zakelijke beslissingen te nemen en de groei van hun onderneming te bevorderen.

bottom of page